• Nuevo
MVpower Mașină Automată de Clonare Duplicator de CONTROL de la DISTANȚĂ 315 Canais de Rulare Cod 2262 EV1527

MVpower Mașină Automată de Clonare Duplicator de CONTROL de la DISTANȚĂ 315 Canais de Rulare Cod 2262 EV1527

RON 14.00
RON 19.96
Suma
În stoc


Stil : 433 MHZ / 315 MHZ (Variație)
Culoare : Negru + Argintiu
Material : ABS
Cheie : 4 cheie
Baterie : o 27 A12 V baterie (built-in)
Clar modul : în același timp, țineți apăsat dispozitivul de blocare și de blocare cu două chei (unele shell-ul este uplink și downlink două chei), LED lumina intermitent de trei ori, eliberați apăsați nici un buton, celălalt nu este liber, faceți clic pe butonul Trei, LED-ul indicator pentru a intra rapid intermitent stat, atunci de memorie de toate datele șterse, șterge datele după control de la distanță, indiferent de pe ce buton, LED indicator nu este luminos.
Atingerea metodă : o mână cu telecomanda originala, de altă parte-loc de control de la distanță, două de control de la distanță cât mai aproape posibil, (în mod ideal, cele două de control de la distanță de pe marginea distanță pe desktop) buton de Comutare, lumina LED intermitent rapid după trei intermitent rapid, dupping succes, cheia metoda de operare la fel. Un control de la distanță emițător de putere este mic, ar trebui să fie echipate cu control de la distanță și de control de la distanță înapoi la înapoi operare, Un mediu de operare interferențe, ar trebui să evite interferențele funcționare, în cazul în care copia nu este atât de bun, clar codul, după re-copie.
Noua copie de pe telecomanda caracteristici : patru butoane pot fi copiate patru tipuri diferite de chips-uri, care este, un control de la distanță poate funcționa patru tipuri diferite de facilități. Frecvența de 270 MHz ~ 434 MHZ mai mult de 10 puncte de frecvență. Datând de date mai rapid, nu este ușor să cod, distanta
Pachetul include :
1x 4-Canal de Clonare Telecomanda
1 x Manual de limba engleză
1. Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. 3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Caracteristicile declarate

Nume De Brand:
MVpower
Numărul De Model:
433MHz/315MHz Control de la Distanță
Frecvența:
433 MHz
Canal:
4
Utilizarea:
Automat perdele,Electric Usa
Comunicare Wireless:
IR
Pachet:
No

Produse conexe