• Nuevo
CHIZIYO Desene animate Mașina de Țesut Cutie de Hârtie Minunat Jucării de Pluș Panda Iepuras Mic Rilakkuma Relaxa Urs Bancheta din Spate Țesut Cutie de Hârtie

CHIZIYO Desene animate Mașina de Țesut Cutie de Hârtie Minunat Jucării de Pluș Panda Iepuras Mic Rilakkuma Relaxa Urs Bancheta din Spate Țesut Cutie de Hârtie

RON 23.00
RON 26.52
Suma
În stoc

Caietul de sarcini
Nume : Desene animate agățat prosop de hârtie de pompare
Material : Pânză de catifea
Caracteristici : Desene Animate, Modă, Drăguț
Mărfuri atribute : Masina de prosop de hârtie seturi de cutie
Sumar :
Cea mai mare poate fi încărcat de 22 * 7cm dimensiune a f o hârtie prosop de pompare
De Transport Și De Marfă :
De transport de marfă :
Timp de livrare aproximativ 7-18 zile lucrătoare. O țară poate întârziere de 1-2 săptămâni.
Vom livra produsele în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea plata compensate.
Noi facem cele mai bune noastre de a oferi servicii rapide. Cu toate acestea, ca de vreme Severă, Curat Personalizate, Sarbatori etc, motiv pentru care, uneori imprevizibile, întârzierile pot apărea. Dacă acesta a fost de peste 35 de zile de la data plății și că nu a fost primit, contactați-ne imediat, vom lucra rapid pentru a localiza elementul și de a ajuta-l rezolve.
Atenție :
Dacă doriți bunuri în regim de urgență, putem trimite prin EMS sau UPS,DHL etc. Dar trebuie să-plus unele de transport de marfă .Ne contactați în primul rând, dacă doriți să modificați la EMS,UPS,DHL etc curier.
Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs., am sincer sper să puteți să ne lăsați un Feedback pozitiv și patru de 5 stele Detaliată Vânzător Opiniile (DSR), care sunt de o importanță vitală pentru creșterea afacerii noastre mici.
În plus, vă RUGĂM să NU ne lasă 1, 2, 3 sau 4 stele Detaliată Vânzător Rating, deoarece acestea sunt egale cu feedback-ul negativ. Doar 5-Vânzător Detaliate Opiniile sunt binevenite.

Caracteristicile declarate

Material:
Flanel
Plasarea:
Agățat
Nume De Brand:
CHIZIYO
Articol Greutate:
110g
Element De Lungime:
about24cm
Lățime Produs:
about13cm
Înălțime Element:
about16cm
NO:
D05
NO1:
85

Produse conexe