• Nuevo
Gratuit Banda 3M + Original Panou de Ecran Tactil Digitizer Senzor de Inlocuire Sticla De 5 Primux zeta 2 Quadcore Transport Gratuit

Gratuit Banda 3M + Original Panou de Ecran Tactil Digitizer Senzor de Inlocuire Sticla De 5 Primux zeta 2 Quadcore Transport Gratuit

RON 56.56
Suma
În stoc


Pentru a cumpara acest ecran,vă rugăm să deschideți dispozitivul dvs. pentru a verifica ecranul conector cablu și panoul de ecran.
Pentru că există unele Telefoane/tablete cu ecrane de diferite conector cablu pentru același model.
Putem garanta o primit va fi compatibil cu dispozitivul dacă ecranul este cu același conector cablu și forma ecranului ca imaginea noastră/lista.
Pentru Cablu de cod, vă rugăm să verificați dacă originalul prin cablu cu ecran codul este aceeași ca la lista daca se vinde cu cablu de cod înainte de cumpărare.
Toate Ecranele au fost 100% testate înainte de expediere. Atunci când îl primiți, vă rugăm să testați-l înainte de instalare.
Când trimiteți comanda dumneavoastră, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru dumneavoastră preferat de culoare, dacă există opțiune de culoare.
Dacă nu, ne trimite la întâmplare.
Ca fabricarea fost schimbat cablul de cod pentru diferite produc în timp.
cea pe care am trimis care cablul de cod pot fi diferite ca lista/imagine,dar una ai primit va exactă a se potrivi tableta dacă tableta cu codul menționat.dacă nu puteți accepta acest lucru, vă rugăm să nu-l cumpere.

Caracteristicile declarate

Compatibil Marca:
Universal
Tip Ecran:
Rezistența Ecran
Numărul De Model:
5 Primux zeta 2
Dimensiunea Ecranului:
Nume De Brand:
witblue
Tip De Produs:
Tableta Touch Panel

Produse conexe