• Nuevo
Prime Chihlimbar Baltic Dentiție Colier pentru Copil (Cirese Raw) - 3 Dimensiuni -Diy Margele Colier-Pietre Naturale - Laborator de Testat

Prime Chihlimbar Baltic Dentiție Colier pentru Copil (Cirese Raw) - 3 Dimensiuni -Diy Margele Colier-Pietre Naturale - Laborator de Testat

RON 30.00
RON 31.96
Suma
În stoc


Colier nostru Va Ajuta Copilul Dentitie Relief, Salivare și stare de nervozitate Reduce.
Reduce Inflamatia, Acid Succinic Poate Îmbunătăți Imunitatea și Echilibrul de Acid.
1 an Garanție. Sprijin Rapid.
Siguranța Înnodate (Individual Noduri), Margele si un "Twist Incuietoare" Închidere Oferă un plus de Siguranță și pentru A Preveni Tipărirea de Sufocare.
Am Promisiunea Noastră de Chihlimbar Baltic Dentitie Coliere Sunt Certificate ca fiind 100% Autentice, Amber. Deci Cumpara-O fara Ezitare!
CHIHLIMBAR BALTIC ȘI DENTIȚIE Astăzi, mai mult ca niciodată, părinții sunt în căutarea pentru metode naturale de ingrijire pentru sugari copii în loc de a ajunge pentru peste tejghea sau baza de prescriptie medicala de droguri. Mai ales atunci când vine vorba de dentitie, o perfect natural eveniment care marchează diferitele etape de creștere în perioada de sugar și copilărie. Ca părinți de a explora cum pentru a calma și a calma dentitie sugari și copiii și a le oferi confort în timpul acestor foarte inconfortabil ori, acestea se dovedesc adesea la una dintre cele mai vechi, cele mai utilizate pe scară largă și completă de soluții naturale...amber dentitie coliere. De mii de ani, chihlimbar Baltic a fost recunoscut pentru incredibilele sale proprietăți de vindecare și analgezic ameliorarea durerii. Complet non-toxic, natural chihlimbar, de asemenea, sprijină sistemul imunitar, care este deosebit de important pentru sugari și copii, atunci când și trupurile tinere sunt încă în dezvoltare. AMBER DENTITIE COLIERE componenta principală de chihlimbar sunt acid succinic, care sunt localizate în principal în stratul de suprafață de chihlimbar, și este un excepțional instrument terapeutic puternic de vindecare. Deci, cum face amber realiza rolul său ca un primar soluție naturală dentitie pentru a calma durerea la sugari și copii mici? În scopul de a îndeplini chihlimbar Baltic analgezic funcție, amber artizani conceput amber dentitie bijuterii care pot fi purtate confortabil și în condiții de siguranță cu privire la pielea copilului. Atunci când pielea se încălzește la amber, ea începe să transpira proprietățile sale de vindecare, oferind nu numai durere, ci un efect calmant. Relieful va dura pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât să puteți elimina colier atunci când copilul doarme sau nesupravegheate.

Caracteristicile declarate

Lungime:
Standard 13in 33cm, Small 11in 28cm, Large 14in 35cm, Bracelet 14cm, Bracelet 16cm
Tip De Element:
Coliere
Fine sau de Moda:
Bine
Numărul Certificatului De:
6211570574
Tip Lanț:
Coarda Lanț
is_customized:
No
Nume De Brand:
Cici e Poveste
Principala Piatră De:
Amber
Stil:
Trendy
Certificat De Tip:
gia
Formamodel:
Runda
Colier Tip:
Cupluri
Metale De Tip:
Nici unul
Ocazie:
Petrecere
Numărul De Model:
N/A
Partea Piatra:
Nici unul
Gen:
Fete
Dimensiune Pandantiv:
N/A

Produse conexe