• Nuevo
LCD Încărcător Micro USB Capacitate Baterie de Tensiune de Curent Metru Tester Detector+USB Mini Descărcare de gestiune Rezistor de Sarcină 2A/1A cu Comutator

LCD Încărcător Micro USB Capacitate Baterie de Tensiune de Curent Metru Tester Detector+USB Mini Descărcare de gestiune Rezistor de Sarcină 2A/1A cu Comutator

RON 15.00
RON 15.40
Suma
În stoc


Va vom trimite cea mai recentă versiune a produsului, modernizate funcție. Poate are diferite forme sau culori. Dacă nu sunteți de acord, pls nu cumpara. Pls alege disponibile informații de urmărire metoda de transport maritim, nu cere un număr de urmărire dacă metoda de transport maritim nu este disponibil.
Dispozitiv de mare să Știu de Curent și Tensiune! Vrei să știi cât de repede smartphone-ul și tablet PC-uri sunt de încărcare prin Micro USB interface? Acest minunat KCX - 017 USB Curent și Tensiune Contorul este tot ce ai nevoie! Se poate arăta USB de încărcare de tensiune și curent instantaneu. Prin aceasta, puteți găsi rapid dispozitiv de 's de curent și de tensiune etapă, cum ar fi cablu USB, încărcător de perete USB, incarcator de masina sau panou solar încărcător, care vă oferă cel mai rapid de încărcare de performanță! Flexibil, ușor de utilizat. KCX - 017 USB Curent și Tensiune indicatorul arată starea de încărcare pentru a vă în stil în timp real! Se poate testa curent și tensiune de telefon, mobile power bank etc. Cu un port USB și micro USB interfață, convenabil pentru a testa dispozitivele Cu ecran LCD, ușor pentru a vedea de tensiune și curent ale dispozitivelor de Presă cercul mic buton, iar datele vor fi zero, atunci vă puteți testa următoarele date USB putere mobil rezistor de sarcină rezistențe de putere rezistență la îmbătrânire măsurarea curentului de descărcare de gestiune rezistor rezistor de Descărcare de gestiune cald, temperatura în jur de 80 ~ 85 °c, vă rugăm să rețineți că anti-fierbinte. Puteți testa cu ușurință de putere mobil comoara de încărcare, încărcător de telefon mobil, USB de alimentare, curentul de ieșire este standard, atâta timp cât rezistența de mai sus portul USB de la linie. Și se poate deplasa de la sursa de alimentare si USB adaptor de alimentare face test de imbatranire.
1. Tensiune de intrare : 3 - 7 V 2. Intrare Curent : 50m A - 3500m A 3. Capacitate : 0 - 19999m Ah 4. LCD show tensiune și curent simultan 5. Salvați datele de fiecare dată când opriți 6. Mare precise curent funcția de calibrare 7. De înaltă și joasă tensiune alarma Model : KCX - 017 Design : Profesional Caracteristică : Portabil Funcție de : Text de Curent și Tensiune Interfata : USB2.

Caracteristicile declarate

Nume De Brand:
HESAI
Tip Display:
Doar Analog
DIY Consumabile:
Electrice

Produse conexe