• Nuevo
Mini Anemometru Digital 0-30m/s Viteza Vântului Metru -10~45C Temperatura Tester Anemometro LCD Backlight Viteza Aerului Instrumente de Măsură

Mini Anemometru Digital 0-30m/s Viteza Vântului Metru -10~45C Temperatura Tester Anemometro LCD Backlight Viteza Aerului Instrumente de Măsură

RON 40.00
RON 43.96
Suma
În stoc


Mini Anemometru Digital 0-30m/s Viteza Vântului Metru -10~45 C Temperatura Tester Anemometro LCD Backlight Viteza Aerului Instrumente de Măsură
Livrare :
Cand plasati o comanda,va vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.
Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj, comisioane, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Garanție Și Întreținere :
Oferim 15 zile de înlocuire gratuită. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 7 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Cel Mai Important!!!
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Caracteristicile declarate

Numărul De Model:
WT816

Produse conexe