• Nuevo
20buc/set Tapetool Ramură Bandă de Flori Legume Fructe Copac Grădinărit Bandă Tapenter Struguri Ramură Fixe cu Bandă pentru Legarea Mașină

20buc/set Tapetool Ramură Bandă de Flori Legume Fructe Copac Grădinărit Bandă Tapenter Struguri Ramură Fixe cu Bandă pentru Legarea Mașină

RON 42.00
RON 54.84
Suma
În stoc


Caracteristici :
Materil : PE
Culoare : Rosu,Albastru
Dimensiune : 1.1 cm *30m
20 X Tapetool Bandă
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timp De Livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine. NU există EXCEPȚII!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O
GARANȚIE EXPIRAT.

Caracteristicile declarate

Finisare:
Acoperit Cu Plastic
Mașină De Tăiat Via Tip:
Bypass
Nume De Brand:
alloet
Numărul De Model:
13EZ68
Caracteristică:
FSC
Tăiere Instrument De Tip:
Tapetool Ramură Bandă
Material:
PE
culoare:
rosu,albastru
Dimensiune:
1.1cm *30m

Produse conexe