• Nuevo
KAISH Set de 4 Fata Negru Amplificator de Chitara Difuzor Cabinet de Colț, Protecții pentru Marshall

KAISH Set de 4 Fata Negru Amplificator de Chitara Difuzor Cabinet de Colț, Protecții pentru Marshall

RON 22.00
RON 24.80
Suma
În stoc


De Brand nou, nu a folosit niciodată
Culoare : Negru (realizate din Plastic, nu din Metal)
Vă rugăm să rețineți că șuruburile NU sunt incluse
3 orificiile pentru șuruburi distanța (de la centru la centru) : despre 42.2 mm x 38.4 mm
4 Fata de colț pentru Amplificator Marshall; asigurați-vă că pentru a verifica orificiile pentru șuruburi de la distanță pentru a confirma aceste colțuri se va potrivi AMP
4x AMPLIFICATOR de Chitara Colțuri
Plata trebuie să fie primite în termen de 7 zile de la licitații s-a încheiat. va vom trimite cât mai curând posibil după ce ați plătit.
Putem livra in 2 zile lucratoare . Cele mai multe dintre produsele noastre sunt expediate prin obișnuite economiei Aer Post fără o referință de urmărire, dacă doriți să adăugați o referință de urmărire la pachet, suplimentare de $4.00 vor fi necesare pentru transport. Vă rugăm să acorde o atenție mult la acest termen înainte de a cumpăra.
Nu vom accepta combina transportul maritim. Dacă doriți să solicitați pentru en-gros de oferta, va rugam sa ne contactati pentru a confirma taxele de transport maritim în primul rând.
Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt cumpărător modelului responsabilitate. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
Ne va livra la adresa pe care ați introdus în timpul procesului de verificare, mai degrabă decât de Pay Pal adresa de livrare.
Acesta este un post internațional de la China la nivel Mondial.Timpul normal de livrare este de aproximativ 10-20 de zile lucrătoare de la Statele Unite și 15-25 zile lucratoare de la alte țări, vă rugăm să generoase înțelege asta.
Verificați comanda imediat ce le primesc. Toate cererile (deteriorate, lipsă sau greșite de itemi) trebuie să fie depusă în termen de 7 zile de la data primirea acestora.
Defecte Ordine :
Dacă pentru tine a primit un producător este defect, vă rugăm să e-mail-ne fotografii de elementul defect imediat. Avem nevoie de tine pentru a trimite înapoi o parte defecte înainte de a ne livra un înlocuitor. De indata ce vom primi o parte defecte și de a inspecta-l, vom obține un înlocuitor pe drum spre tine.

Caracteristicile declarate

Nume De Brand:
KAISH
Tip:
Protecție Colț

Produse conexe