• Nuevo
120PCS Individuale, Gene False Negre Gene Naturale Lungi de Bord Instrumente de Extensie Genelor Machiaj Extensia Genelor False

120PCS Individuale, Gene False Negre Gene Naturale Lungi de Bord Instrumente de Extensie Genelor Machiaj Extensia Genelor False

RON 6.00
RON 7.96
Suma
În stoc


120 PCS Individuale Lashe Negru Gene False Naturale Lungă de Bord Instrumente de Prelungire Machiaj Sanatate Frumusete Machiaj Ochi Gene False
Tip De Element : Gene False
Culoare : Negru
Lungime : 8mm, 10mm, 12mm,14mm
Pachetul include : Total 120pcs Gene False ,sunt 60 Pcs în 1 Pack
Timp de livrare Notă : Dacă nu ați primit bunurile în data de livrare, vă rugăm să ne contactați, vom prelungi termenul de livrare. Vă rugăm să nu se aplice litigiilor în termen de 60 de zile , vă mulțumim pentru înțelegere.
Când ai primit parcle ,Dacă nu sunteți mulțumit sau aveți orice problemă, vă rugăm să contactați-ne și nu ne lăsa 1, 2, sau 3 stele Detaliată Vânzător Opiniile în primul rând, pentru că asta înseamnă că feedback-ul negativ, ne vom da seama de problema, va multumesc.
Livrare :
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în obiceiurile de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, taxa de brokeraj, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare poate colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport dacă transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierde atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport maritim pentru a reveni elementele
Dimensionarea sau se Potrivesc Probleme
Cele mai multe dintre produsele noastre sunt realizate manual, produse finite poate varia cu aproximativ 1-3cm în specificată măsurători.

Caracteristicile declarate

Lungime:
8mm, 10mm, 12mm, 14mm
Tip De Element:
Gene False
False Tip P:
Alte Gene False
Fals P Lungime:
1cm-1,5 cm
Gene False Stil:
Crisscross
Cantitatea:
60pcs
Numărul De Model:
Alte
Gene False Ambarcațiuni:
Semi-Realizate Manual
Gene False Terrier:
Plastic Bumbac Tulpină
Dimensiune:
8mm/10mm/12mm/14mm
Nume De Brand:
efero
Gene False Material:
Par Sintetic

Produse conexe