• Nuevo
2 buc 52mm să 77mm 52-77mm 52mm-77mm52-77 pas cu Pas Pas Filtru Inel Adaptor

2 buc 52mm să 77mm 52-77mm 52mm-77mm52-77 pas cu Pas Pas Filtru Inel Adaptor

RON 11.96
Suma
În stoc


Ce este un pas în sus inelul
Step up inele, de asemenea, cunoscut sub numele de inele adaptor, vă permit să utilizați filtre și accesorii care nu sunt de aceeași dimensiune ca și camerele obiectivului. Lentile și filtre vin într-o gamă largă de tipuri și dimensiuni și, din păcate, nu întotdeauna se potrivesc împreună în mod corect. Din fericire, există un pas înainte sau înapoi filtru pentru aproape orice nevoie.
Cum intensifice inele de munca
Step up inele oferi o modalitate de a se potrivi cu un filtru de diametru mai mare sau accesoriu de pe un obiectiv mai mic. Step up inele șuruburi pe lentile de filetare și a oferit o mai mare fir cu puteți atașa apoi alte elemente incluse pas inele.
Cum demisioneze inele de munca
Pas în jos inele de muncă în exact același mod, dar în loc să ofere o modalitate de a atașa mai mici accesorii și filtre pentru lentile mai mari.
Este important să rețineți că, de obicei, mai departe de lentila puneți un filtru mai optica va fi. Este întotdeauna cel mai bine să se uite pentru cel mai subtire inel adaptor pe care le puteți găsi ca acestea vor menține filtrul de aproape de obiectiv.
Funcția :
Transforma calibru inel adaptor, poate fi montat în fața obiectivului pentru a realiza diferite diametru împărtășesc același obiectiv diametru filtru, parasolar, obiectiv suplimentar si alte accesorii. Scopul este de a crește diametrul lentilei.
De înaltă calitate și de brand nou produs.
Schimba filtru sau adaptor sau lentile sau alte dimensiuni de la mic la mare.
Realizate din Aluminiu.
Pachetul Include :
Pas Inel Adaptor De Filtru * 2
număr de urmărire x1

Caracteristicile declarate

Nume De Brand:
harry bun
Numărul De Model:
52-77mm

Produse conexe