• Nuevo
De Vânzare la cald 12colors Luminos Pigment Pudra Fluorescentă Praf Neon Fosfor Praf Unghii Sclipici, Stralucesc in Intuneric

De Vânzare la cald 12colors Luminos Pigment Pudra Fluorescentă Praf Neon Fosfor Praf Unghii Sclipici, Stralucesc in Intuneric

RON 17.00
RON 19.96
Suma
În stoc


Facem control de calitate înainte de a trimite articole. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul de la primirea acesteia.
Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 2 zile lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil pentru Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.
Timpul de livrare de China post registrul e-mail de aer și Singepore post este despre 20-45 zile lucrătoare după ce a fost postat în mod normal . Cândva vamale sau caracterul problema va fi amânată câteva zile. Acesta poate fi de până la 30-60 de zile.
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Caracteristicile declarate

Tip De Element:
sclipici unghii
Nume De Brand:
Laquee Rette
Material:
Pigment Pudra Fluorescentă
Cantitatea:
12colors
Numărul De Model:
12colors
NET WT:
Aprox. 2g

Produse conexe