• Nuevo
Scurt, Moale Bucle Definite Maro,Castaniu,Blond, Complet Sintetic, Peruci CULOARE OPȚIUNI

Scurt, Moale Bucle Definite Maro,Castaniu,Blond, Complet Sintetic, Peruci CULOARE OPȚIUNI

RON 67.00
RON 74.00
Suma
În stoc


Super Moale bucle definite, senzație Naturală și Mișcarea de Păr. Volum Bun, Calitate Excelenta. Moda peruci pentru femei,Moda Cret Scurt Peruca Sintetica CULORI : Maro Inchis, Castaniu,Blond,Gri Lungime : Scurt - 6" Peste Tot Stil : Bucle Definite Dimensiune : Medie - 22" - 22.75" cu Ușurință se poate aplica cu pensula Managable Stil Realizate cu Realiste Kanekalon Fibre fără capac de Construcție pentru o bună ventilație. Moale și se Întind capac cu Bretele reglabile la Spate. Așa - Atât de Moale la atingere. Frumos, bine făcut, cu aspect natural peruci. Ambalate bază cu wefting la baza. Nr. de reper, pot muta de păr, oricum vă place. calitate : Calitate Excelentă Drept 100% REZISTENT la CĂLDURĂ FIBRA(de înaltă calitate)
Stil : Bentiță Elastică care se potrivește cel mai mult dimensiuni cap și nu ace sau banda ar trebui să
Numărul de Model : E-7125 fără capac de Construcție pentru o Buna Ventilatie
Pls notă : Dacă sunteți un en-Gros clienții,Și să Cumpere Mai mult de 10 buc(Inclusiv 10pieces)putem oferi prețul cu Ridicata și nava prin EMS SAU YWWEN SAU EQUICK sau alte navă rapidă,ele sunt foarte rapid și foarte sigur mod și veți primi articole în 5 sau 8-a zi lucrătoare după ce le trimite, Dacă EMS Sau YWWEN SAU EQUICK tot nu pot ajunge la țara dumneavoastră,vă vom trimite prin china post.En-gros direct de la fabrica,de bună calitate cu preț competitiv,,Principalele Informații : puteți amesteca ordine,toate la același preț la obiecte de la magazinul meu,toate la același preț la obiecte de la magazinul meu,toate la același preț ,puteți amesteca elementele împreună Mai multe Elemente într-o singură comandă, pentru dvs. de a alege. Pls spune-ELEMENTUL Nu în comentariu, atunci când plasați comanda mai mult de 10 buc.Multumesc
CORLOR : #31
CORLOR : # 6
CORLOR : #24 B
CORLOR : #33-2
CORLOR : # AB009
sfaturi cald : 1.Unii clienți reflectă par a acestei peruci va cădea . Cand voi primi peruci ,vă rog, în primul rând-l poarte pe model ,apoi utilizați pieptene pentru a pieptene-l lumina ,atunci acesta nu va cădea după ce utilizați . 2.Atunci când utilizați un pieptene,vă rugăm să pieptene parul de la sfârșitul a parului la partea de sus a peruci treptat.

Caracteristicile declarate

Întins lungime:
6 cm
Articole per Pachet:
1 Singura Bucata
Textura:
Cret
Poate Fi Permed:
Da
Peruca Dantelă Tip:
Nici Unul Peruci Dantela
Culoare de Dantela:
maro inchis
Peruci Lungime:
Scurt
capac de dimensiune:
Dimensiunea Medie
Material De Calitate:
Kanekalon
densitatea:
150%
Nume De Brand:
StrongBeauty

Produse conexe