• Nuevo
BlueSardine 5PCS 7.6 G 7CM Manivela Momeala Momeli de Pescuit Minnow Greu Momeală Plastic Pește Crankbaits Peche Pesca Isca Artificiale Red Hook

BlueSardine 5PCS 7.6 G 7CM Manivela Momeala Momeli de Pescuit Minnow Greu Momeală Plastic Pește Crankbaits Peche Pesca Isca Artificiale Red Hook

RON 24.00
RON 39.20
Suma
În stoc


1 Lot = 5 PCS
Lungime : 7 CM
Plin Lungime : 8 CM (include buze și cârlig) :
Greutatea : 7.6 G
Culoare : Mix De Culori
Adâncimea de scufundare : 0.5-1.5 M
Durabilitate ridicată și flexibilitate balama
Aplicație atât de apă dulce și apă sărată
Netedă și rapidă acțiune diving
Culori luminoase pentru a atrage de pește mare
Transport
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda inclusiv de transport gratuit. Ei bine, va trimite Articole în termen de 2-7 zile după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.
Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare , comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Caracteristicile declarate

Poziția:
Ocean De Pescuit Cu Barca,Ocean Rock Fshing,Ocean De Pescuit De Plajă,Lac,Rezervor, Iaz,Râu,Flux
Tip:
Momeală Artificială
categorie:
Nada
Nume De Brand:
BlueSardine
Lungime:
7CM
greutatea:
7.6 g

Produse conexe