• Nuevo
Elasun Original 24buc/banca prezervative om stil de viață 8 stiluri într-o singură cutie arome de fructe super-ultra subțire jucărie sexuală produse pentru bărbați

Elasun Original 24buc/banca prezervative om stil de viață 8 stiluri într-o singură cutie arome de fructe super-ultra subțire jucărie sexuală produse pentru bărbați

RON 29.00
RON 30.88
Suma
În stoc


Putem promite nostru prezervative sunt originale din Elasun.
(Draga mea, ELASUN comunicat oficial : De la 1 februarie, 2016, partea de jos a casetei pentru a anula etichete anti-contrafacere. Atâta timp cât ai cumpara din magazinul nostru ELASUN este original, autentic.)
Angajament : Dacă nu ați primit bunurile în termen de 60 de zile, o rambursare completă(Brazilia 90days).
Nume produs : ELASUN Latex de Cauciuc Natural Prezervative
Ingrediente Principale : Latex Natural
Produs De Origine : Thailanda
Termen de valabilitate : 5 Ani
Dimensiunea nominală : Mediu( Diameter33 Wide52±2mm)
Specificatii produs : 24buc
8 stiluri : aromă de Fructe、Natural subțire, de plăcere de sex Feminin, de Particule stimularea、Ultra-subțire、Fir țipând、Durată de asigurări、Rece sau la cald.
Un total de opt tipuri de stiluri amestecate, numărul de fiecare stil poate să nu fie același.
Cumpărătorul întrebări ? Elasun soluție!
1. Este produs importat? Marca este încă un set complet de prezervative produse de fabrica din Thailanda, precum și accesul la națională de testare și certificare a importat original. 2. Ce marca de prezervative sunt încă dimensiunea Potrivită pentru a ah ? Elasun este conceput special pentru cele de sex masculin dumnezeu a stabilit, de dimensiuni Potrivite pentru mai mult de 99% din compatrioți de sex masculin. 3. Este prezervativul încă de scurgere? Elasun Prezervativ este încă o fabrică înainte de sablare, cu injectie de apa, scurgeri de ulei și o serie de testare profesională pentru a se asigura că utilizarea corectă circumstanțe nu va fi deteriorat.
4. Cum a face tu a navei, astfel încât colegii mei să vedem ce va fi foarte jenant? În scopul de a proteja confidențialitatea clienților noștri, nu vom afișa orice informații despre produse în logistică listă sau caseta de ambalare de la data de livrare.

Caracteristicile declarate

Tip De Element:
Prezervative
Prezervativ grosime:
Slim
Nume De Brand:
Elasun
Parfum:
Flori
Numărul De Model:
A501
Dimensiune:
width
Material:
natural latex de cauciuc
Sugestiv Sexual:
No
Obscene Imagine:
No
Tip De Element:
Prezervative
Termen De Valabilitate:
5 ani
Țara de origine:
Thailanda
Cantitatea:
24 de piese ( 3stuck * 8 tipuri )
dimensiunea prezervativ:
Mediu ( cu diametrul de 33mm , latime 52 2mm )

Produse conexe