• Nuevo
(Pachet de 100) de Înaltă calitate 73g acid sulfuric hârtie format A4 hârtie de Calc/inginerie / Imprimare

(Pachet de 100) de Înaltă calitate 73g acid sulfuric hârtie format A4 hârtie de Calc/inginerie / Imprimare

RON 60.00
RON 63.88
Suma
În stoc


Acid Sulfuric hârtie Hârtie Pură,de Înaltă Rezistență,Mare Transparent. 73g/ ㎡;format A4 Folosi pentru Contur de hârtie,desen de mână,desen inginerie,Pachet Docorating,Ștampilă de Cauciuc placă de transfer/Imprimare/Copiere etc.. Pachet de 100 de bucăți.
Bine ati venit LA CHINA ALBUM (Suntem Fabrica Direct,Personalizat Comenzi en-Gros, de Asemenea, bun venit Sub un super-cel mai Mic Pret,pls mesaj pentru noi sau ne e-mail )
Notă importantă Pls fie liber să mă Contactați pentru Confirmarea Comenzii pentru toate detaliile de care ai nevoie! Noastre de plată
Escrow SAU ALTELE Grija Ta
Pls nu vă faceți griji despre obiceiul de încărcare,ne va marca in Jurul Valorii 20 deci numai waite pentru parcela cu nimic de-a face !!! Noastre de transport maritim 1) Vom face tot posibilul quilckly pentru a navei în termen de 1-7 zile . 2) a Promis nava de la ușă la Ușă
3) Delievry timp, în general, este de aproximativ 7-15 zile în Asia,aproximativ 16-90days pentru alții,este de până la destinație. Nostru severice 1)dacă Coletul a fost pierdut pe drum de livrare,va Vom Returna Banii.
2)orice feedback-ul va rugam sa ne contactati,va vom raspunde în termen de 24 de ore!
3) OEM este binevenit pe un super-cel mai Mic Quotaion ,pls contactati-ne.Backer card,eticheta sunt toate disponibile.

Caracteristicile declarate

Nume De Brand:
Zori De Artizanat
Material:
Hârtie
Numărul De Model:
EP003
Articol:
Acid Sulfuric hârtie
Utilizare:
Hârtie de calc/inginerie/Placă de transfer

Produse conexe