• Nuevo
10buc/lot 12 Cartuș de Pușcă, .30-06 Pusca Cartuș de Pușcă, Captusit Suport Cartuș Purtător de Geantă Portofelul Vânătoare Accesoriu

10buc/lot 12 Cartuș de Pușcă, .30-06 Pusca Cartuș de Pușcă, Captusit Suport Cartuș Purtător de Geantă Portofelul Vânătoare Accesoriu

RON 96.00
RON 114.80
Suma
În stoc


10buc Cartuș de Pușcă, Captusit Suport Purtător 12 Pușcă .30-06 Cartuș Portofel de Vânătoare Accesoriu
Pastreaza cojile în termen de ușor ajunge de reîncărcare rapid Două shell bucle stoca până la 10 de cartușe de pușcă .30-06 mai mari și mai Robust nailon armat și 1,9"L nailon coajă bucle grele Mari Carului face reîncărcare rapid și mai ușor decât oricând înainte. Două coajă elastică bucle sigur cartușe și păstrați-le la îndemână. Deține până la 10 cartușe de pușcă .30-06 și mai mare. Robust nailon armat cu două cusute pe 1.9"-timp de nailon coajă de bucle. Cârlig și buclă de închidere. Se potrivește curele de până la 2,75" lat. 12.5"L x 4.75"W. Culori : Negru
Ambalare : * 1 X Cartuș De Transport
Livrare și Plată :
1) Pls lasa-mi adresa! Noi nu vom fi responsabili pentru pachetul întorcându-se din cauza cumpărătorului problemă (cum ar fi de acasa, ai greșit adresa, etc.)
China Post, de obicei, durează 2-3 săptămâni, noi nu vom fi responsabili pentru urmărirea și vă rog pozitiv contactați oficiul poștal local, dacă nu-l primească. Noi nu va fi responsabil pentru pierderea sau absent de urmărire a înregistrărilor pentru China Post.
Dacă u nevoie pentru a alege mai sigur și mai rapid mod, cum ar fi EMS, vă Rugăm să Acorde o taxă suplimentară. EMS, de obicei, durează 5-7 zile de lucru cu înregistrări complete.
2)noi nu va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea,grevă,forță majoră etc.
3) Ca un cumpărător,este de datoria ta de a plăti impozitul, atunci când face o comanda din străinătate,prețul nostru nu include impozitate cu TVA,sau alte ocupe de taxe.
Termeni :
1. Vă rugăm să ne anunțați în termen de 15 zile (în funcție de data de înregistrare).
2. Returna un produs trebuie SĂ aibă toate ambalajele ORIGINALE si accesorii.
3. Taxele poștale de returnare și taxa de asigurare este nerambursabile pentru a returna produsele.
4. Returne/schimb transport de calitate, ne va furniza gratuit după servicii de întreținere pentru probleme de calitate a mărfurilor(restituire sau de schimb transport nou).

Caracteristicile declarate

Material:
Nailon
Numărul De Model:
shell pusca cureaua
is_customized:
Yes
culoare:
Negru

Produse conexe